Önálló ínyenc: a HATÉKONY

Önálló ínyenc sorozatunkban bemutatjuk azokat a csodás illóolajokat, akik egyediségükkel, önállóan kényeztetik a bőrünket.


A HATÉKONY önálló: angyalhaj (teafa olajos)


A természet patikájának egyik legnagyszerűbbjét, az egyik legerősebb gomba-, vírus-, és baktériumölő tulajdonsággal rendelkező anyagot, teafa olajat tartalmaz. A mindennapi használat mellett, kiválóan használható hajmosó szappannak (sampon helyett, korpásodás kezelésének támogatására is) és akár (visszatérően) problémás intim részeken is.


Bőrtípus ajánló (elsősorban): igazi jolly-joker, minden bőrtípusra, akár pattanásos/aknés, akár gombás fertőzések kezelésének támogatására, fertőtlenítésére is

Tudástár:

- A teafa olaj vízgőz-desztillációjával készült esszencia. A teafa elsősorban Ausztráliában őshonos, az ausztrál őslakosság már a XIII. századtól használta a leveléből készült olajat, amely a természet patikájának egyik legcsodálatosabb szere. A teafa olaj kitűnő antiszeptikum, használata elterjedt többek között a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, de a háztartásban is kitűnően használható, gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt is kedvelt.


Önálló még: Varázslatos Hűsítő


NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts