Bőrradírozó: a KÖZEPES

Bőrradírozó sorozatunkban bemutatjuk azokat a csodás alapanyagokat, amelyek segítik a szappanjainkat az elhalt hámréteg eltávolításában. A bőrradírozó változatokat második szappannak javasoljuk, használatuk elegendő heti 1-2 alkalommal.


A KÖZEPES bőrradírozó: kakaóbabhéjas

A földimogyoró belső, barna héjára hasonlító kakaóbab héj töret kissé lágyabb, mint a kávé őrlemény, így ezt a verziót azoknak ajánljuk, akik a közepes bőrradírozó megoldást keresik, a lágyabb hatást a szőlőhéjas, az intenzívebb hatást a kávés masszázsszappannal lehet elérni.


Bőrtípus ajánló (elsősorban): normál, zsíros és kevert, aknés/pattanásos, grízes Figyelem: rozaceás arcbőrt tilos (bármilyen anyaggal) bőrradírozni, vagy dörzsölni!

Tudástár:

- A kakaóbabhéj a csokoládégyártás során a kakaóbab pörkölésnél leváló vékony héj, szappanba keverve bőrradírozó hatású. Azon kevés növény közé tartozik, amelyben van D-vitamin, magas theobromin tartalmú, amely ellazítja az szöveteket, nyugtató és relaxáló hatású.

A csokoládégyártás során a kakaóbab pörkölésnél leváló vékony héj. A szappanba keverve nagyon gyengéd bőrradírozó hatású.


Bőrradírozók még: Enyhe Erős

NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts