Az IGAZI pezsgő fürdőgolyó

Az igazi pezsgő fürdőgolyó nem olajos, vagy zsíros, könnyed, élénken pezseg, mentes mindenféle káros anyagtól.


Ilyen fürdőgolyókat gyártunk mi.


Fürdőgolyóink növényi alapanyagokból előállított, vegán termékek, ezáltal az embert és a környezetet is kímélik. Kisipari, kézi módszerekkel készülnek, hogy a vidámságunkat és életfilozófiánk pozitív energiáit is átadhassák.


Fő összetevőként a szódabikarbóna hatékonyan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának beállítását, a bázisolajként alkalmazott szőlőmagolaj pedig különösen gazdag vitaminokban, amely jótékonyan táplálja a bőrt.


A szépséges színek a természet ajándékai (karotin, klorofillin, karamel), a varázslatos illatokról pedig a természetes, éteri illóolajok gondoskodnak, melyek új életre kelnek, ahogy a fürdőgolyók a meleg vízbe csobbannak.


A rózsaolaj, a citromfű- és limettaolaj, a levendulaolaj, az édesnarancs és szegfűszegolaj, valamint az eukaliptusz- és borsosmentaolaj a számtalan előnyös fizikai hatása mellett a lelkünkre is hat, segít ellazulni, feltöltődni, kikapcsolódni, újult energiát gyűjteni.


Dobjuk a fürdőgolyót a megfelelő hőmérsékletű fürdővízbe és élvezzük az egyszerűen elérhető wellnesst otthon, amely segíti a jó közérzettel párosuló testi-lelki harmóniát.


NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest