Páratlan páros: az IZGALMAS

Páratlan páros sorozatunkban bemutatjuk Nektek, hogy miért épp azokat az összetevőket kombináltuk egymással. Erősítik egymás, vagy épp ellenkezőleg, egymás hatását ellensúlyozzák? Az biztos, hogy minden páros tudatosan került egymás mellé, lássuk miért...


Az IZGALMAS páros: chili és levendula


A chili a bőrfelszínen enyhe vérbőséget okoz (serkent, melegít), a levendula pedig megnyugtatja, így frissíti a fáradt bőrt.Teljes testen használható, nem csíp, ajánlott narancsbőr (cellulit) ápolásához is.


Bőrtípus ajánló (elsősorban): normál, vegyes/kombinált, érett, zsíros, narancsbőrös (cellulitos)

Tudástár:

- Chili (Cayenne paprika): Gyógyító erejét évezredek óta ismerik és hatásosan használják. A capsaicin segíti az emésztőnedvek elválasztását, a kiválasztást, hatásos fejfájás, migrén, meghűlés és nátha esetén is. Segíti a véráramlást, ezzel együtt a méregtelenítést, enyhíti az ízületi fájdalom érzetét, fájdalomcsillapító és immunizáló. Nyugtató neuropeptidek kibocsájtására ösztönzi az agyat. Enyhe vérbőséget, ezáltal hőérzetet okoz.


- Levendula olaj: Illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat, univerzális, a legsokoldalúbban felhasználható illóolaj. Már az ókorban kedvelt és értékes olaj volt, tisztító tulajdonságáért és illatáért is kedvelték. Baktériumölő tulajdonsága miatt gyulladások kezelésére is használható, ezen kívül antidepresszív, antiszeptikus, egyensúlyozó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, bőrregeneráló és hurutoldó.

Páratlan párosok: A Kényeztető A nagy Kedvenc A Különleges

NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest