Egy nem átlagos gyártási nap

Természetesen nem a külsőségek miatt tesszük, amit hiszünk, hogy tennünk kell, ennek ellenére, vagy éppen emiatt tagadhatatlanul jó érzés volt, amikor a megkeresés érkezett a Stílusvadász csapatától, hogy szeretnének minket is bemutatni a műsorban.

Amikor beköltöztünk a jelenlegi műhelyünkbe, elsődleges szempont volt a hatósági megfelelés és a teljes tisztasági festés, burkolás, vizesblokk, öltöző, a gyártáshoz szükséges felszerelés (gyártóasztal, szárítószekrény), így a kiegészítő- és irodabútorok közül néhányat újrahasznosítottunk.


Mint általában az indulásoknál, sokáig minden fontosabb és szükségesebb volt, mint az új polcrendszer, vagy az irattartó szekrény, de a műhely 3. születésnapján elhatároztuk, hogy megvalósítjuk a várva várt apró megújulást.


Két lépésben terveztük a megvalósítást, elsőként a készáru polcrendszerét, másodikként az iroda átalakítását.


Már éppen végeztünk az első ütemmel, amikor a bevezetőben írt megkeresés érkezett, melyet követő felismerés szakaszai időrendi sorrendben:

1. öröm és döbbenet - benne leszünk a tv-ben! 2. pánik és döbbenet - előre kell hozni a második ütemet, van rá bő egy hetünk...

Végül időben elkészültünk és a forgatáson is mindenki jól érezte magát.


Még egyszer köszönet a lehetőségért!

Stílusvadász, TV2, 2014. március 9.

NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts