Wellness percek otthon

Mit jelent a wellness?


A szó már a XVII. században ismert volt, de a manapság használatos wellness fogalma az angol well being (jó közérzet) és fitness (jó kondíció) szavakból alakult ki az ’50-es években az Egyesült Államokban, értelme: „Érezd jó magad”.


Általános civilizációs probléma a sok stresszel járó, rohanó életmód, ami sokszor kimerítő fizikai és szellemi munkával párosul. Ez az életmód nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, ezért van kiemelt szerepe az egészségtudatos életnek, a pihenésnek és a testi-lelki regenerálódásnak.

A wellness főbb területei:


- tudatos táplálkozás - aktív testmozgás - természettudatosság - lelki egyensúly megteremtése


Wellness az otthonunkban


Sokunkban él a vágy az egészségesebb életvitelre, de visszatartó erő az ismeretlen, a megszokottól eltérő, a változás.

A tudatosság pedig nem más, mint egy hosszan tartó folyamat, tanulás, fokozatos ismerkedés az újdonságokkal és saját magunkkal.


Fürdőgolyóink növényi alapanyagokból előállított, vegán termékek, ezáltal az embert és a környezetet is kímélik. Kisipari, kézi módszerekkel készülnek, hogy a vidámságunkat és életfilozófiánk pozitív energiáit is átadhassák.


Fő összetevőként a szódabikarbóna hatékonyan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának beállítását, a bázisolajként alkalmazott szőlőmagolaj pedig különösen gazdag vitaminokban, amely jótékonyan táplálja a bőrt.

A szépséges színek a természet ajándékai (cékla, karotin, klorofillin, lila sárgarépa, karamell), a varázslatos illatokról pedig a természetes, éteri illóolajok gondoskodnak, melyek új életre kelnek, ahogy a fürdőgolyók a meleg vízbe csobbannak.


A rózsaolaj, a citromfű- és limettaolaj, a levendulaolaj, az édesnarancs és szegfűszegolaj, valamint az eukaliptusz- és borsosmentaolaj a számtalan előnyös fizikai hatása mellett a lelkünkre is hat, segít ellazulni, feltöltődni, kikapcsolódni, újult energiát gyűjteni.


Dobjuk a fürdőgolyót a megfelelő hőmérsékletű fürdővízbe és élvezzük az egyszerűen elérhető wellnesst otthon, amely segíti a jó közérzettel párosuló testi-lelki harmóniát.


NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts