A félgömb és azon túl

Sokan kérdezitek, hogy miért épp félgömb alakúak a szappanjaink, szeretitek kézbe fogni, sokszor a beszélgetések alatt is azt látjuk, hogy mosolyogva simogatjátok őket.


Az egyedi, ergonomikus formatervezésű kialakításnál a praktikum és a veszteség nélküli felhasználhatóság volt az elsődleges szempont.


A félgömb forma tenyér mérettől függetlenül kényelmesen megfogható, a szappanozásra használt sík felület pedig nagy, így könnyedén és hatékonyan használható.


Egyenletesen kopik, nem tud eltörni, ezáltal nincs leeső és a lefolyóban távozó darabka.

Az érme méretűre kopott maradék az új szappan sima felületére nyomva rászárítható, így teljesen elhasználható. A megtapadáshoz nyújt további segítséget a szappanba nyomott homorú logó is, ami azon túl, hogy szép, még funkcionális is...


Hogyan érjük el ezt a különleges formát egy szappannál?


Mi nem tömböt öntünk, hanem minden darab szappant egyesével, egyedileg öntünk egy speciális, kifejezetten nekünk gyártott forma segítségével, amelynek előállításakor kiemelt fontosságú volt, hogy az anyaga ne tudjon kémiai reakcióba lépni az általunk felhasznált alapanyagokkal, így is biztosítva a vegyi anyag mentességet.


Ezzel a technológiával ráadásul az általában a piacon lévő szappanoknál nagyobb, 125 g gyártási súlyú szappanokat tudunk készíteni.


Bizony, ezekre a látszólag apró, de összességében meghatározó szempontokra is érdemes figyelni :-)


NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Featured Posts