Wellness percek otthon

March 17, 2014

Mit jelent a wellness?

 

A szó már a XVII. században ismert volt, de a manapság használatos wellness fogalma az angol well being (jó közérzet) és fitness (jó kondíció) szavakból alakult ki az ’50-es években az Egyesült Államokban, értelme: „Érezd jó magad”.

 

Általános civilizációs probléma a sok stresszel járó, rohanó életmód, ami sokszor kimerítő fizikai és szellemi munkával párosul. Ez az életmód nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, ezért van kiemelt szerepe az egészségtudatos életnek, a pihenésnek és a testi-lelki regenerálódásnak. 

 A wellness főbb területei:

 

-    tudatos táplálkozás
-    aktív testmozgás
-    természettudatosság
-    lelki egyensúly megteremtése

 

Wellness az otthonunkban

 

Sokunkban él a vágy az egészségesebb életvitelre, de visszatartó erő az ismeretlen, a megszokottól eltérő, a változás. 


A tudatosság pedig nem más, mint egy hosszan tartó folyamat, tanulás, fokozatos ismerkedés az újdonságokkal és saját magunkkal.

 

Fürdőgolyóink növényi alapanyagokból előállított, vegán termékek, ezáltal az embert és a környezetet is kímélik. Kisipari, kézi módszerekkel készülnek, hogy a vidámságunkat és életfilozófiánk pozitív energiáit is átadhassák.

 

Fő összetevőként a szódabikarbóna hatékonyan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának beállítását, a bázisolajként alkalmazott szőlőmagolaj pedig különösen gazdag vitaminokban, amely jótékonyan táplálja a bőrt.

 A szépséges színek a természet ajándékai (cékla, karotin, klorofillin, lila sárgarépa, karamell), a varázslatos illatokról pedig a természetes, éteri illóolajok gondoskodnak, melyek új életre kelnek, ahogy a fürdőgolyók a meleg vízbe csobbannak. 

 

A rózsaolaj, a citromfű- és limettaolaj, a levendulaolaj, az édesnarancs és szegfűszegolaj, valamint az eukaliptusz- és borsosmentaolaj a számtalan előnyös fizikai hatása mellett a lelkünkre is hat, segít ellazulni, feltöltődni, kikapcsolódni, újult energiát gyűjteni.

 

Dobjuk a fürdőgolyót a megfelelő hőmérsékletű fürdővízbe és élvezzük az egyszerűen elérhető wellnesst otthon, amely segíti a jó közérzettel párosuló testi-lelki harmóniát.

 

NÉZZ KÖRÜL A WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Please reload

Featured Posts