Útjára indítjuk

a Love2Smile Organic Cosmetics blogját, amely a Receptműveshez igazodva a Szappanműves nevet kapta.


Miért éreztük szükségesnek még egy blog elindítását?


Cégfilozófiánk részeként már az induláskor megfogalmazódott bennünk, hogy nem a napjainkban megszokott módon szeretnénk felépíteni a Love2Smile márkát, hanem, ahogyan a szappanjaink receptúrájánál, gyártásánál, úgy a szervezetfejlesztésben is az organikus, hagyományos, emberközpontú fejlődést fogjuk követni. Természetesen a számunkra elfogadható és értékesnek tartott modern irányzatokat is figyelembe vesszük, de mindenképp a stabil alapokra való folyamatos építkezés a célunk.


Fentiek miatt úgy alakítottuk ki az értékesítést, hogy a kis- és nagykereskedői partnereink mellett mi is közel 4 éve, szinte minden hétvégén elérhetőek vagyunk valamilyen rendezvényen, vásáron, fórumon, így közvetlenül jutnak el hozzánk a visszajelzések, a kérdések és nagyon sok hasznos információ tud gazdát cserélni.


A rengeteg találkozás, beszélgetés sok olyan ötletet, tapasztalást, tudást eredményezett, amelyet érdemesnek tartunk megosztani nemcsak a Facebook kereteink belül, hanem archiválható és visszakereshető módon is.


Terveink szerint a Szappanműves egy életmód blog, amelyben szó lesz a növényi színek, illóolajak hatásától kezdve, akár a vonalkódok számának jelentésén át egy adott nap számunkra meghatározó vevői visszajelzéséig.


Szeretnénk, ha bátran feltennétek kérdéseiteket, írjátok meg tapasztalataitokat akár az adott témához, akár a termékeinkhez. Törekszünk arra, hogy a Benneteket érdeklő információk megtalálhatóak legyenek és folyamatosan bővüljenek a hivatalos weboldalunkon túl bővebb, személyesebb módon is.


Fogadjátok szeretettel és használjátok egészséggel!


Emi és Feri

Featured Posts