A mi történetünk 

Házaspárként másfél évtizedet töltöttünk el folyamatosan vibráló, rohanó, multinacionális környezetben, megtapasztalva ezen életmód számos előnyét és természetesen számtalan hátrányát is. Hosszú évtizedek után elérkezett az idő, amikor az egészségünk elsőbbsége érdekében változtatnunk kellett. Az egyik legfontosabb, amit ennek az időszaknak köszönhetünk, a mára hitvallásunkká vált értékrendünk, tudatosságunk, vagyis elindultunk egy csodálatos úton.

Számunkra a fenntartható életmód arról szól, hogy átgondoltan, egymásra, önmagunkra és a környezetünkre is figyelve alakítjuk ki és éljük az életünket – ami természetesen az általunk fejlesztett és gyártott termékekre is igaz.

Csak olyan termékeket készítünk, amit mi is szívesen használunk, mert hiszünk bennük, ezáltal bátran merünk ajánlani.

Nem kötünk kompromisszumot sem az alapanyagaink, sem a receptúráink tekintetében, csak olyan alapanyagokat használunk, melyek a környezettel és az emberi szervezettel is kíméletesek.

 

Kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyagaink élettani hatásaira, csak olyat használunk, amit meg is eszünk.

Termékeink nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőt, sem állati eredetű alapanyagot, kivétel nélkül mindegyik tiszta, natúr és vegán.

Hiszünk a tisztességes kereskedelemben, működésünket is ehhez igazítjuk, hatóság által nyilvántartott műhelyben dolgozunk, minden termékünk regisztrált, magyart termelőktől és forgalmazóktól vásárolunk minden alapanyagot.

Sokat kísérletezünk, fejlesztünk annak érdekében, hogy termékeink a jól ismert magas Love2Smile minőséget és élményt nyújtsák, segítve az akár normál, akár érzékeny, sérült bőr ápolását, támogatva az egész család bőréről való gondoskodást.

Kattints tovább
Mit várhatsz a Love2Smile Cosmeticstől

Látogasd meg a

webáruházunkat

Love2Smile Webáruház
Love2Smile Cosmetics natúr szappanok
100% Vegán Love2Smile Cosmetics termékek